pg_icon_green

PayGrounds vision är att bli Europas ledande teknik- och kunskapspartner inom transportadministration.

PayGround sparar tid och pengar
för logistik-industrin

PayGrounds vision är att bli Europas ledande teknik- och kunskapspartner inom transportadministration.

OM PAYGROUND

PayGround arbetar för att inte bara vara en leverantör av transportadministrativa system (TA-system) utan för att istället vara en aktiv partner till våra kunder. Genom ett genuint intresse för kundens affär och genom mångårig erfarenhet vill vi hjälpa våra kunder att nå tillväxt och ökad lönsamhet.

Genom vår tjänst– Polly – är vi navet i informationsflödet mellan consignees/mottagare och transportörer. Med en stark kärnfunktionalitet i vår tjänst med realtids-teknik och marknadens bästa databaser uppkopplade mot till oss säkerställer vi vår höga kvalitet. Resultatet är en helhet som skapar affärsnytta med unika möjligheter för alla inblandade parter.

VÅR KUND

Vi hjälper transportbolag från hela världen med deras hantering av paketförsändelser, manifest och fakturering. E-handeln för privatpersoner exploderar och många gånger är personinformationen knapp, adresser och telefonnummer är knapphändig och medför stora kostnader.

Import medför många gånger Tull och Moms som mottagaren skall betala men transportbolaget får administrera. D/T hanteringen kostar enorma summor för transportbolagen. Kostnader för hantering såsom kundtjänst, lagerhållning, felaktiga adresser, fakturor, leveranser samt att ta betalt resulterar mångmiljonbelopp i kostnader.

PayGround, hjälper er att minska många av era problemområden med 30-40% och öka lönsamheten.

Om du är ansvarig för Tull och Moms, CEO eller kanske CFO i ditt bolag. Kontakta oss så skall vi förklara hur och varför vi kan hjälpa er att förbättra resultat och processer med hjälp av Polly.

VÅRT SYSTEM

Upp till 35% färre samtal till kundtjänst

Tvätta adresser innan leverans – färre returer

Släpp paketen direkt – slipp fulla lager

Kommunicera smidigt med mottagaren

SAMARBETSPARTNERS

Bisnode_Pantone

CLX-Networks-logo-300x104

svea_transparent

uc

logo-sungard3

Kontakta vår säljavdelning idag så berättar vi mer om våra lösningar...

... eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Ditt namn

Din epost

Företag