ADRESSTVÄTT

Systemet Polly är uppkopplat mot persondatabaser i hela Norden, våra algoritmer städar era adresser, telenummer och möjliggör därigenom enklare kontakt med mottagare samt bättre paketleverans och fakturaadress. SE

KOMMUNIKATION

Systemet kommunicerar via SMS/e-Mail och på ett enkelt sätt genom Mallar där agenter manuellt eller automatiskt kan skicka information, be om information eller hålla en dialog med mottagaren/consigneen. All information i Manifesten är integrerad i gränssnittet och kan uppdateras i systemet för en eventuell vidarebefordrande till chaufförer mm. Systemet hanterar svar/ingående SMS vilket läggs och presenteras på rätt ställe för historisk sparande.

BETALNING

Att ta betalt är PayGrounds specialitet, vi har 6 års erfarenhet från digitala betalningar online, e-handel och mobila betalningar. PayGround hanterar kortbetalning, fakturabetalning, direktbetalning eller mobila betalningar i bl. a. Sverige, Norge Danmark, Finland, Sverige och Holland.

pg_icon_gray

OM PAYGROUND

Vi hjälper...

Vi hjälper transportbolag från hela världen med deras hantering av paketförsändelser, manifest och fakturering. E-handeln för privatpersoner exploderar och många gånger är personinformationen knapp, adresser och telefonnummer är knapphändig och medför stora kostnader.
Import medför många gånger Tull och Moms som mottagaren skall betala men transportbolaget får administrera. D/T hanteringen kostar enorma summor för transportbolagen.

Kostnader för hantering såsom kundtjänst, lagerhållning, felaktiga adresser, fakturor, leveranser samt att ta betalt resulterar mångmiljonbelopp i kostnader.
PayGround, hjälper er att minska många av era problemområden med 30-40% och öka lönsamheten.

Om du är ansvarig för Tull och Moms, CEO eller kanske CFO i ditt bolag - kontakta oss så skall vi förklara hur och varför vi kan hjälpa er att förbättra resultat och processer med hjälp av Polly.

polly_orange

VÅR PLATTFORM

SUPPORTKOSTNAD MINSKAD

Vill du få mindre inkommande samtal till kundtjänst?
Uppmätta minskningar på 35%.

SLÄPP LEVERANSEN DIREKT

Vill du slippa hålla på förskottspaket och få trånga lager?
Släpp paketen direkt med vår lösning.

FÄRRE RETURER

Vill du slippa hålla på förskottspaket och få trånga lager?
Släpp paketen direkt med vår lösning.

... OCH MÅNGA FLER FÖRDELAR

Kommunicera med mottagaren mer effektivt, glöm likviditetsproblem vid tull- och momsbetalningar, olika lösningar för betalning, fakturering…..

9873

TRANSAKTIONER

234422

SMS SKICKADE

23453

LEVERANSER

+46(0)8-41018370

Kontakta oss idag
- kom igång med
ditt företags nya
logistikhantering

Vi lägger upp en plan för just dina behov inom beställning, hantering, leverans och betalning. Välkommen att höra av dig med frågor!

info@payground.se

SAMARBETSPARTNERS

Bisnode_Pantone

CLX-Networks-logo-300x104

svea_transparent

uc

logo-sungard3